رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران، طی تذکری در صحن شورا بر رفع موانع اجرایی مصوبات ورزشی تأکید کرد.
زهرا شمس احسان، رئیس کمیته ورزش شورای شهر تهران، ضمن تبریک هفته تربیت بدنی گفت: تربیت بدنی و ورزش نقش مهم و مؤثری در ایجاد جامعه ای با نشاط و سالم ایفا می کند و آنچه که اهمیت دارد؛ توسعهی متوازن ورزش در ابعاد همگانی و حرفه ای آموزشی و تربیتی است. ما می توانیم یک بستر منطقی در شرایط شهر ایجاد کنیم که شهروندان بتوانند ورزش را با رویکرد سلامتی در برنامه ریزی زندگیشان قرار دهند تا در نهایت بتوانیم جامعه سالم داشته باشیم.
وی در خصوص رفع موانع مصوبات ورزشی شورای اسلامی شهر تهران گفت: کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، کمیته ورزش و همینطور اعضای شورا با جدیت تمام در راستای ورزش شهری گام بر میدارند و نتایج این تلاش ها در قالب مصوبات متعددی از جمله همسان سازی تعرفه های ورزش با نرخ دولتی (هرچند که تعرفه های مصوب ۳۰ درصد پایین تر از تعرفه های ورزشی دولتی بوده ) و ۵ برابر شدن اعتبارات ورزشی به طوری که اعتبارات سازمان ورزش از ۳۷۶ میلیارد در سال ۱۴۰۰ به ۲۱۰۰ میلیارد در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته و همچنین تصویب طرحهای راهبردی نظیر ساماندهی مجموعههای ورزشی ، قابل مشاهده است.
شمس احسان با بیان اینکه با وجود این دستاوردها، نظارتهای میدانی و گزارشهای دورهای حاکی از کاستیهای جدی در اجرای مصوبات است؛ نقض گسترده تعرفههای مصوب را از جمله این کاستی ها دانست و تصریح کرد: متأسفانه اکثریت قریب به اتفاق مجموعههای ورزشی، چه آنها که در اختیار مناطق ۲۲گانه هستند و چه مجموعههای تحت مدیریت سازمانها و شرکتهای تابعه، تعرفههای مصوب را رعایت نمیکنند.
رئیس کمیته ورزش شورای شهر افزود: از ۹۷ مجموعه ورزشی مناطق تنها ۲۰ مورد و از ۷۵ مجموعه سازمانی و شرکت ها، فقط ۴ مورد به نرخهای قانونی پایبند هستند.
شمس احسان با اشاره به بیتوجهی به مصوبه ساماندهی مجموعههای ورزشی گفت: علیرغم گذشت یک سال از ابلاغ این مصوبه مهم، جز تشکیل دو جلسه کمیته ساماندهی، اقدام مؤثر دیگری صورت نگرفته و کلیه واحدهای ذیربط کماکان به روال سابق عمل میکنند.
وی تعلل در تملک و جایگزینی املاک ورزشی را از دیگر کاستی های موجود برشمرد و اظهار داشت: در حالی که ۹ ماه از تصویب لایحه مجوز واگذاری و معامله ۷ ملک با وزارت ورزش و جوانان در محدوده بزرگراه شهید شوشتری میگذرد، هنوز املاک معوض شناسایی نشده و هیچ سرانه جدید ورزشی به شهر افزوده نشده است.
وی در ادامه به اجرای ناقص طرح هوشمندسازی مجموعههای ورزشی اشاره کرد و گفت: علیرغم تصریح در حکم ۸۹ برنامه چهارم توسعه شهرداری، هوشمند سازی مجموعه ها و خدمات ورزشی به دلیل عدم همکاری کافی سازمان فاوا، به شکل ناقصی اجرا شده است.
عضو شورای اسلامی شهر از شهردار تهران خواست ضمن اولویت قرار دادن موارد مطروحه، الزام کلیه واحدها به رعایت دقیق تعرفههای مصوب، فعالسازی کمیته ساماندهی و پیگیری مستمر مصوبات، تعیین ضربالاجل برای شناسایی و معرفی املاک معوض و تخصیص منابع کافی برای تکمیل طرح هوشمندسازی مجموعه ها و خدمات ورزشی را تسریع بخشد و گزارش جامعی از اقدامات انجام شده را حداکثر ظرف مدت یک ماه به صحن علنی شورا ارائه کند./ شورای شهر