عملکرد مالی شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران برای سال مالی 1402 مورد بررسی اعضای شورای شهر قرار گرفت و بندهای تکلیفی آن تأیید شد.
عملکرد مالی شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران برای سال مالی 1402 مورد بررسی اعضای شورای شهر قرار گرفت و بندهای تکلیفی آن تأیید شد.
در جریان دویست و هفتاد و دومین جلسه صحن شورا، مجمع عمومی عادی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه برگزار و گزارش حسابرس رسمی شورا برای سال مالی 1402 مورد بررسی اعضا قرار گرفت.
ابتدا حسابرس رسمی شورا در خصوص عملکرد مالی این شرکت برای سال 1402 اظهارداشت: به نظر این موسسه وضعیت مالی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در تاریخ 29 اسفند 1402 و عملکرد مالی و جریانهای نقدی آن را برای سال مالی منتهی به تاریخ مزبور از تمام جنبههای با اهمیت طبق استانداردهای حسابداری به نحو منصفانه نشان میدهد.
در ادامه روند بررسی این گزارش حسابرس شورا، ناصر امانی، عضو کمیسیونبرنامه وبودجه شورا در خصوص بند سوم گزارش حسابرس شورا و اشتباهات مندرج در این بند، بیان کرد: از این جهت که شرکت واحد جزو شرکتهای قدیمی و با سابقه شهرداری تهران محسوب میشود، نباید شاهد چنین اشتباهات شکلی در مجموعه بزرگ شرکت واحد اتوبوسرانی باشیم. اینکه حسابها و هزینههای شرکت در دو سال با یکدیگر تداخل یابد، چه دلیلی میتواند داشته باشد. با توجه به رسانی سامانه مالی این شرکت اتفاقاتی نظیر درج اشتباه ارقام و جابجایی هزینهها چرا باید رخ دهد.
امانی در ادامه اشارهای هم به قراردادهای این شرکت با خودروسازان داشته و گفت: نکته بعدی مربوط به قراردادهایی است که این شرکت با خودروسازان منعقد کرده است، به ویژه با ایران خودرو دیزل که مبلغ بسیار قابل توجهی است که تاییدیه آن را حسابرس دریافت نکرده است لذا نتوانسته حسابهای دفاتر شرکت را با آنچه در قرارداد درج شده، تطبیق دهد. این موضوع نیز نیاز به توضیح دارد.
در ادامه محمد آخوندی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا در خصوص بندهای تکلیفی این شرکت بیان کرد: شرکت واحد اتوبوسرانی موظف است با تشکیل کارگروه ویژه تا پایان آبان ماه سال ۱۴۰۰ نسبت به رسیدگی نهایی و قطعی وضعیت مالی، تعیین تکلیف حسابهای دریافتنی و پرداختنی و رفع مغایرت حساب فی مابین با شهرداری تهران با سوابق دفتری، وصول مطالبات به مبلغ ۲۲۱ میلیارد ریال از سازمان زیباسازی و شرکت سرمایهگذاری شهر، لزوم ایجاد پوشش بیمه بدنه وسایل نقلیه، تعیین تکلیف دریافت اسناد مالکیت ۱۹۹ دستگاه اتوبوس دوکابین یوتانگ و نیز واگذاری برخبندهای تکلیفی شرکت واحد اتوبوسرانی برای سال مالی 1402ی از زمینها توسط اداره کل زمین شهری استان تهران که فاقد اسناد مالکیت است، اقدام کند.
وی افزود: این شرکت همچنین موظف به تعیین تکلیف وضعیت نهایی بخشی از اراضی سامانه سه شرکت به مساحت ۱۰ هزار ۶۳۳ متر مربع که در طرح بلوار دلاوران توسط شهرداری تهران تصرف شده و نیز رعایت مفاد اساسنامه است.
آخوندی گفت: زیان انباشته شرکت در تاریخ صورت وضعیت مالی بیش از سرمایه آن است لذا شرکت مشمول مفاد ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت بوده و ضروریست مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام تشکیل و تصمیم گیری شود.